Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

¨ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ¨ ΛΕΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! 7.000 Στρατιώτες


Επικίνδυνη  κίνηση από την Ελλάδα !  7 χιλιάδες στρατιώτες…Ο υπουργός Αμύνης της Ελλάδας Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε ως εχθρική χώρα την Τουρκία και είπε πως θα στείλει 7 χιλιάδες στρατιώτες σε περιοχές που συνορεύουν με την Τουρκία.

H έκκληση που έκανε για νηφαλιότητα στις σχέσεις με την Τουρκία που έκανε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, δεν είχε ανταπόκριση.  Ο υπουργός Αμύνης της Ελλάδας έκανε δηλώσεις που θα προκαλέσουν συζητήσεις.

Ο Έλληνας υπουργός είπε πως θα σταλούνε σε νησιά και σε συνοριακές με την Τουρκία περιοχές 7 χιλιάδες στρατιώτες και ότι ¨ Αν έχουν τα κότσια ας τολμήσουν να αμφισβητήσουν έστω και ένα χιλιοστό. Οι Έλληνες ενωμένοι θα τους τσακίσουμε¨ . Ο Καμμένος είπε πως χρειάζεται εγρήγορση απέναντι στον εχθρό που συνεχίζει να προκαλεί και πρόσθεσε πως ¨Οι προκλήσεις και οι απειλές τους δεν θα μας γονατίσουν. Το αντίθετο, θα μας ενδυναμώσουν¨. Ο Καμμένος σχετικά με τους δύο προφυλακισμένους Έλληνες στρατιωτικούς δήλωσε πως ¨Θα τους βγάλουμε, θα τους απελευθερώσουμε, θα γυρίσουν πίσω.
Σε μια άλλη δήλωση ήρθε από τον υφυπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο. Ο υφυπουργός δήλωσε πως καθώς οι 8 φυγάδες Τούρκοι στρατιωτικοί που διέφυγαν στην Ελλάδα είναι πραξικοπηματίες, δεν πρέπει να τους δοθεί άσυλο, διότι κάτι τέτοιο όπως είπε θα ήταν παραβίαση της συνθήκης της Γενεύης.

………………..

https://www.yeniakit.com.tr/haber/yunanistandan-tehlikeli-hareket-7-bin-askeri-444725.html

5/4/2018

Σχ: Δηλαδή  δεν είναι επικίνδυνη κίνηση ο εμβολισμός του σκάφους του λιμενικού από το τουρκικό πλοίο και είναι η μετακίνηση αυτή του στρατού…

Το γρηγορότερο για χάρη της εθνικής άμυνας ( ανάμεσα σε άλλα μέτρα που παίρνονται)  θα πρέπει να πάμε σε αύξηση θητείας και σε υποχρεωτική στράτευση γυναικών. Έτσι αποφεύγεται ο πόλεμος. Όταν ο αντίπαλος δει ότι είσαι σοβαρός και ότι δεν διστάζεις να πάρεις μέτρα που έχουν και κόστος.

Προσέξτε πως η δεύτερη φωτογραφία είναι από παρέλαση στην Κομοτηνή. Λέτε η Γενί Ακίτ να έχει σχέσεις με τουρκόψυχους δημοσιογράφους της Θράκης; Πέφτω από τα σύννεφα !!!….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το κρύβουν!! Πάνω από ένα Δις ευρώ η ‘’καβάτζα’’ του Υπ. Οικονομικών για αποζημίωση Φυσικών καταστροφών (vid)

Το κρύβουν!! Πάνω από ένα Δις ευρώ η  ‘’καβάτζα’’  του Υπ. Οικονομικών για αποζημίωση Φυσικές καταστροφών. Η απάντηση του Υπου...