Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

¨ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ¨ ΛΕΕΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ! 7.000 Στρατιώτες


Επικίνδυνη  κίνηση από την Ελλάδα !  7 χιλιάδες στρατιώτες…Ο υπουργός Αμύνης της Ελλάδας Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε ως εχθρική χώρα την Τουρκία και είπε πως θα στείλει 7 χιλιάδες στρατιώτες σε περιοχές που συνορεύουν με την Τουρκία.

H έκκληση που έκανε για νηφαλιότητα στις σχέσεις με την Τουρκία που έκανε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, δεν είχε ανταπόκριση.  Ο υπουργός Αμύνης της Ελλάδας έκανε δηλώσεις που θα προκαλέσουν συζητήσεις.

Ο Έλληνας υπουργός είπε πως θα σταλούνε σε νησιά και σε συνοριακές με την Τουρκία περιοχές 7 χιλιάδες στρατιώτες και ότι ¨ Αν έχουν τα κότσια ας τολμήσουν να αμφισβητήσουν έστω και ένα χιλιοστό. Οι Έλληνες ενωμένοι θα τους τσακίσουμε¨ . Ο Καμμένος είπε πως χρειάζεται εγρήγορση απέναντι στον εχθρό που συνεχίζει να προκαλεί και πρόσθεσε πως ¨Οι προκλήσεις και οι απειλές τους δεν θα μας γονατίσουν. Το αντίθετο, θα μας ενδυναμώσουν¨. Ο Καμμένος σχετικά με τους δύο προφυλακισμένους Έλληνες στρατιωτικούς δήλωσε πως ¨Θα τους βγάλουμε, θα τους απελευθερώσουμε, θα γυρίσουν πίσω.
Σε μια άλλη δήλωση ήρθε από τον υφυπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο. Ο υφυπουργός δήλωσε πως καθώς οι 8 φυγάδες Τούρκοι στρατιωτικοί που διέφυγαν στην Ελλάδα είναι πραξικοπηματίες, δεν πρέπει να τους δοθεί άσυλο, διότι κάτι τέτοιο όπως είπε θα ήταν παραβίαση της συνθήκης της Γενεύης.

………………..

https://www.yeniakit.com.tr/haber/yunanistandan-tehlikeli-hareket-7-bin-askeri-444725.html

5/4/2018

Σχ: Δηλαδή  δεν είναι επικίνδυνη κίνηση ο εμβολισμός του σκάφους του λιμενικού από το τουρκικό πλοίο και είναι η μετακίνηση αυτή του στρατού…

Το γρηγορότερο για χάρη της εθνικής άμυνας ( ανάμεσα σε άλλα μέτρα που παίρνονται)  θα πρέπει να πάμε σε αύξηση θητείας και σε υποχρεωτική στράτευση γυναικών. Έτσι αποφεύγεται ο πόλεμος. Όταν ο αντίπαλος δει ότι είσαι σοβαρός και ότι δεν διστάζεις να πάρεις μέτρα που έχουν και κόστος.

Προσέξτε πως η δεύτερη φωτογραφία είναι από παρέλαση στην Κομοτηνή. Λέτε η Γενί Ακίτ να έχει σχέσεις με τουρκόψυχους δημοσιογράφους της Θράκης; Πέφτω από τα σύννεφα !!!….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Γιάννης Σαρίδης. Επτά βασικά σημεία για την αντιμετώπιση και τον σχεδιασμό μας για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης! Vid

    Επτά βασικά σημεία για την αντιμετώπιση τα οποία πρέπει να τα λάβουμε υπόψη στο για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης. Αξίζ...