Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018

Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής: ο Άνθρωπος που τρέμει ο Ερντογάν


Δεν διαφεύγουν του Ερντογάν οι πολυσχιδείς ικανότητες του Αρχηγού ΓΕΣ Αλκιβιάδη Στεφανή.

Στην πραγματικότητα η τοποθέτησή του αιφνιδίως στην πρώτη θέση ευθύνης του Στρατού Ξηράς στις 16 Ιανουαρίου 2017 ήταν εύστοχη κίνηση απαλλαγμένη από πολιτικά κίνητρα και ερείσματα.

Ήταν αυτό που χρειαζόταν ο Ελληνικός Στρατός μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα εναντίον του Ερντογάν, του οποίου το ποιόν δεν είναι άγνωστο, όπως επίσης άγνωστος δεν είναι και ο τρόπος με τον οποίο θα αντιδρούσε ο πνιγμένος που από τα μαλλιά του πιάνεται, δηλαδή ο Τούρκος πρόεδρος.  Δηλαδή, να εξαπολύει απειλές προς κάθε κατεύθυνση, να στοχεύει στο βασανισμό και την εκτέλεση των αποτυχημένων πραξικοπηματιών και να διατάζει τη σύλληψη δημοσιογράφων που γράφουν εναντίον του.

Τέθηκε στην Ελλάδα ως Επικεφαλής του Στρατού Ξηράς ένας Ανώτατος Αξιωματικός, μέγας  στην Στρατιωτική Διπλωματία και Άμυνα, διακεκριμένος παγκοσμίως από το Πρώτο Πανεπιστήμιο Άμυνας στον Κόσμο, το   National Defense University  και διαθέτοντας τέτοιο πάθος και πείσμα που όμοιό του μόνο ορκισμένοι Μάρτυρες της Ορθοδοξίας έχουν επιδείξει. Υγιές, ανόθευτο, ανιδιοτελές, ηθικό, ιερό για την Πατρίδα.την τελετή αλλαγής Διοίκησης της Μεραρχίας Ρόδου της 95 ΑΔΤΕ  ο Αρχηγός Αντγος Στεφανής προτού ξεκινήσει με το Chinook για την Νήσο Ρω, είχε δηλώσει στη Ρόδο: «Αισθάνομαι χαρά γιατί βρίσκομαι σε ένα μέρος οικείο όπου πραγματικά νιώθω ότι είμαι στο σπίτι μου. Είμαι στη Ρόδο για να καταδείξω την προσήλωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού σε αυτό τον ιδιαίτερο γεωστρατηγικά χώρο της πατρίδος μας. Ως Αρχηγός Στρατού την πρώτη μέρα που ανέλαβα ήρθα εδώ και το βράδυ κατέληξα στο Καστελόριζο. Η σημερινή κατάσταση επιβάλλει να έχουμε ιδιαίτερη προσοχή στην περιοχή. Οι ένοπλες δυνάμεις είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Είμαστε εκπαιδευμένοι, γνωρίζουμε τι θα κάνουμε και είμαστε έτοιμοι. Μπορώ να σας βεβαιώσω ότι η περιοχή είναι πάρα πολύ καλά από στρατιωτικής άποψης, έτσι ώστε οι πολίτες να ασχολούνται με τα ειρηνικά τους έργα, με αυτά που πρέπει να ασχολούνται.» .

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το κρύβουν!! Πάνω από ένα Δις ευρώ η ‘’καβάτζα’’ του Υπ. Οικονομικών για αποζημίωση Φυσικών καταστροφών (vid)

Το κρύβουν!! Πάνω από ένα Δις ευρώ η  ‘’καβάτζα’’  του Υπ. Οικονομικών για αποζημίωση Φυσικές καταστροφών. Η απάντηση του Υπου...