Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

Η Rheinmetall και Steyr Mannlicher παρουσιάσει RS556 πολεμικό τυφέκιοRheinmetall και Steyr Mannlicher συνεργάστηκαν για να προσφέρουν το RS556 τυφέκιο στο 5,56 x 45 mm έως την Bundeswehr ως πιθανή αντικατάσταση G36 πρότυπο θέμα τουφέκι της υπηρεσίας. Το RS556 (RS ξεχωρίζει για την Rheinmetall Steyr σε mm διαμετρήματος 5,56) είναι ένα παράγωγο του AR-15 και μια παραλλαγή της STM556 τουφέκι Steyr, η οποία ανακοινώθηκε το 2012 και κατασκευάστηκε από τον Μάιο το 2016. Το RS556 χρησιμοποιεί ένα σύστημα εμβόλου αερίου μικρής διαδρομής, οδηγώντας μια λειτουργική ράβδο για να αναγκάσει το φορέα του κλείστρου προς τα πίσω, και είναι κλειδωμένη από ένα περιστρεφόμενο κλείστρο.
Η άνω και κάτω δέκτες κατασκευασμένο από αλουμίνιο, ενισχυμένο με οδηγούς φορέα του κλείστρου χάλυβα για την πρόληψη της κλίσης κοχλία. Ο επιλογέας φωτιά, γεμιστήρα και αλιευμάτων μπουλόνι βρίσκονται και στις δύο πλευρές του όπλου να υποστηρίξει δεξιόχειρες και αριστερόχειρες σκοπευτές. Το RS556 είναι εξοπλισμένο με μια επτά-θέση τηλεσκοπικό πολυμερές butt-stock.


Διαθέτει ένα κρύο-σφυρήλατο, χρώμιο-επένδυση για  γρήγορη αλλαγή, η οποία μπορεί να ανταλλάσσονται χωρίς εργαλεία από το σκοπευτή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα - ένα σχέδιο που βασίζεται στην bullpup τουφέκι Steyr, όλα τα χαλύβδινα μέρη είναι Mannox επικαλυμμένα. Ένας ρυθμιστής αερίου τεσσάρων-θέση χαρακτηρίζεται με ρυθμίσεις για κανονική χρήση, βαριά χρήση, καταστολέα, και εκτός του φυσικού αερίου. Το RS556 θα προσφέρεται με μια ποικιλία από βαρέλι μήκη από 293 mm και 330 mm (προσωπική άμυνα όπλο) 370 mm (καραμπίνα) 406 χιλιοστά και 455 mm (τουφέκι) και 505 mm και 550 mm (καθορισμένο σκοπευτή).   
Άλλα μήκη βομδιδοβόλου  μπορεί επίσης να εφαρμοστεί. Έχει προγραμματιστεί να προσφέρει το RS556 σε άλλα διαμετρήματα, όπως 7.62x35 mm (300 BLK), .300 Whisper, και 7.62x39 mm, και με ένα «βαρέως τύπου» βαρέλι για χρήση με πυρήνα πυρομαχικά σκληρά. Το RS556 διαθέτει ένα αρθρωτό άνω μέρος του κορμού με το ΝΑΤΟ Accessory Ράγες (NARS) στις θέσεις 12 και έξι ώρες.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Γιάννης Σαρίδης. Επτά βασικά σημεία για την αντιμετώπιση και τον σχεδιασμό μας για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης! Vid

    Επτά βασικά σημεία για την αντιμετώπιση τα οποία πρέπει να τα λάβουμε υπόψη στο για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης. Αξίζ...