Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Επιχείρηση Neptune Spear Μέρος 2οΠΗΓΗ: WikileaksΟ Ομπάμα, αν και ενθουσιασμένος, δεν ήταν ακόμα έτοιμη να διατάξει στρατιωτική δράση. John Brennan, σύμβουλος αντιτρομοκρατίας του Obama, μου είπε ότι οι σύμβουλοι του Προέδρου άρχισε μια "ανάκριση των δεδομένων, για να δούμε αν, από την εν λόγω ανάκριση, θα πάμε να διαψεύσει τη θεωρία ότι ο Μπιν Λάντεν ήταν εκεί." Η C.I.A. εντατικοποίηση των προσπαθειών νοημοσύνη-συλλογή του, και, σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της Guardian, ένας γιατρός που εργάζεται για τον οργανισμό πραγματοποίησε το αυτοκίνητο ανοσοποίηση στο Abbottabad, με την ελπίδα της απόκτησης δειγμάτων DNA από τα παιδιά του Μπιν Λάντεν.

 (Κανείς στην ένωση τελικά λάβει εμβολιασμούς.) Στα τέλη του 2010, ο Ομπάμα διέταξε Πανέτα να ξεκινήσει τις επιλογές για ένα στρατιωτικό πλήγμα για την ένωση εξερεύνηση. Πανέτα επαφή Αντιναύαρχος Bill McRaven, το SEAL υπεύθυνος JSOC. Παραδοσιακά, ο στρατός έχει κυριαρχήσει στην κοινότητα ειδικών εργασιών, αλλά τα τελευταία χρόνια οι SEALs έχουν γίνει πιο εμφανή την παρουσία? αφεντικό McRaven κατά τη στιγμή της επιδρομής, ο Eric Olson-ο επικεφαλής Ειδικών Επιχειρήσεων Διοίκηση, ή SOCOM-είναι ένα Ναυτικού ναύαρχος ο οποίος χρησιμοποιείται για να είναι ο κυβερνήτης της DEVGRU. Τον Ιανουάριο του 2011, McRaven ζήτησε μια επίσημη JSOC ονομάζεται Brian, ο οποίος είχε στο παρελθόν ήταν αναπληρωτής διοικητής DEVGRU, να παρουσιάσει ένα σχέδιο επιδρομή. Τον επόμενο μήνα, ο Brian, ο οποίος έχει την όλος-αμερικανική ματιά ενός γυμνασίου quarterback, μετακόμισε σε ένα σημαδεμένο γραφείο στον πρώτο όροφο της εκτύπωσης εργοστάσιο της C.I.A. του, στο Langley, Virginia. Brian καλύπτει τους τοίχους του γραφείου με τοπογραφικούς χάρτες και δορυφορικές εικόνες της ένωσης Abbottabad. 

Αυτός και η μισή ντουζίνα αξιωματικοί JSOC επίσημα συνδέεται με το τμήμα του Πακιστάν / Αφγανιστάν Κέντρο Αντιτρομοκρατίας του C.I.A., αλλά στην πράξη λειτουργεί με τους δικούς τους.
 Ένας ανώτερος αξιωματούχος της αντιτρομοκρατικής ο οποίος επισκέφθηκε το οχύρωμα JSOC το περιέγραψε ως ένα θύλακα της ασυνήθιστη μυστικότητα και διακριτικότητα. "Τα πάντα δούλευαν σε στενά που πραγματοποιήθηκε," είπε ο αξιωματούχος. Η σχέση μεταξύ των ειδικών ενεργειών μονάδες και το C.I.A. χρονολογείται από τον πόλεμο του Βιετνάμ. Αλλά η γραμμή μεταξύ των δύο κοινοτήτων έχει όλο και θολή ως C.I.A. αξιωματικοί και το στρατιωτικό προσωπικό έχουν αντιμετωπίσει ο ένας τον άλλον σε πολλές περιοδείες του Ιράκ και του Αφγανιστάν. "Αυτοί οι άνθρωποι μεγάλωσαν μαζί," ένας ανώτερος αξιωματούχος του Υπουργείου Άμυνας, μου είπε. "Είμαστε στα συστήματα του άλλου, μιλάμε τη γλώσσα του άλλου.» (Παραδείγματα αυτής της τάσης, Γενική David H. Petraeus, ο πρώην διοικητής γενικά στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, είναι τώρα η εισερχόμενη επικεφαλής της CIA, και Πανέτα έχει αναλάβει η Υπουργείο άμυνας.) Ο Μπιν Λάντεν αποστολή σχεδιάζεται σε CIA έδρα και εγκριθεί δυνάμει C.I.A. νομικό καταστατικό, αλλά πραγματοποιούνται από Ναυτικού DEVGRU φορείς-έφερε την συνεργασία μεταξύ του Οργανισμού και το Πεντάγωνο σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο. John Radsan, ένας πρώην βοηθός γενικός σύμβουλος στο C.I.A., είπε ότι η επιδρομή Abbottabad ανήλθαν σε «πλήρη ενσωμάτωση της JSOC σε C.I.A. λειτουργία." 

Στις 14 Μαρτίου, ο Ομπάμα κάλεσε τους συμβούλους εθνικής ασφάλειας του σχετικά με την κατάσταση Room του Λευκού Οίκου και αναθεωρούνται ένα υπολογιστικό φύλλο λίστα των πιθανών επιλογών δράσης ενάντια στην ένωση Abbottabad. Οι περισσότεροι ήταν παραλλαγές είτε από μια επιδρομή JSOC ή αεροπορική επιδρομή. Ορισμένες εκδόσεις που περιλαμβάνονται σε συνεργασία με την πακιστανική στρατιωτική? μερικοί δεν το έκανε. Ομπάμα αποφάσισε κατά την ενημέρωση ή την εργασία με το Πακιστάν. "Υπήρξε μια πραγματική έλλειψη εμπιστοσύνης που οι Πακιστανοί θα μπορούσε να κρατήσει αυτό το μυστικό για περισσότερο από ένα νανοδευτερόλεπτο," ένας ανώτερος σύμβουλος του προέδρου μου είπε. Στο τέλος της συνάντησης, ο Ομπάμα έδωσε εντολή McRaven να προχωρήσει με το σχεδιασμό την επιδρομή. Brian κάλεσε James, ο διοικητής της DEVGRU Κόκκινη μοίρα, και ο Μαρκ, ο Master Chief υπαξιωματικός, για να τον ενώσει σε C.I.A. αρχηγείο. Πέρασαν τα επόμενα δυόμισι εβδομάδες εξετάζει τρόπους για να πάρει μέσα στο σπίτι του Μπιν Λάντεν. Μια επιλογή που συνεπάγεται πετούν ελικόπτερα σε ένα σημείο έξω από Abbottabad και να αφήσει την ματιά της ομάδας στην πόλη με τα πόδια.

 Ο κίνδυνος ανίχνευσης ήταν υψηλό, όμως, και οι σφραγίδες θα είναι κουρασμένοι από μια μακρά πορεία προς την ένωση. Οι σχεδιαστές είχαν προβλέπεται η διάνοιξη σηράγγων σε-ή, τουλάχιστον, η πιθανότητα ότι ο Μπιν Λάντεν δύναμη σήραγγα έξω. Αλλά οι εικόνες που παρέχονται από τον Εθνικό Οργανισμό Geospatial-Intelligence έδειξαν ότι υπήρχε στάσιμο νερό στην περιοχή, γεγονός που υποδηλώνει ότι η ένωση κάθισε σε μια λεκάνη πλημμύρα. Η στάθμη του νερού ήταν πιθανώς ακριβώς κάτω από την επιφάνεια, κάνοντας σήραγγες εξαιρετικά απίθανη. Τελικά, οι σχεδιαστές συμφώνησαν ότι έκανε το πιο λογικό να πετούν απευθείας στην ένωση. "Ειδικές δραστηριότητες είναι για να κάνει ό, τι δεν είναι το αναμενόμενο, και πιθανότατα το λιγότερο αναμενόμενη πράγμα εδώ ήταν ότι ένα ελικόπτερο θα έρθει, πτώση παιδιά στην οροφή, και της γης στην αυλή," είπε ο αξιωματικός ειδικών λειτουργιών. Στις 29 Μαρτίου, McRaven έφερε το σχέδιο του Ομπάμα. στρατιωτικούς συμβούλους του Προέδρου χωρίστηκαν. Μερικοί υποστήριξαν μια επιδρομή, κάποια μια αεροπορική επιδρομή, και άλλοι ήθελαν να κρατήσουν μακριά μέχρι να βελτιωθεί η νοημοσύνη. Ρόμπερτ Γκέιτς, ο υπουργός Άμυνας, ήταν ένα από τα πιο ειλικρινής αντιπάλους της επίθεσης ελικόπτερο. Γκέιτς υπενθύμισε συναδέλφους .

Ταξίαρχος Μάρσαλ Webb, ένας βοηθός διοικητή της JSOC, πήρε μια θέση στο τέλος μιας λακαρισμένο τραπέζι σε ένα μικρό διπλανό γραφείο και γύρισε στο φορητό υπολογιστή του. Άνοιξε πολλαπλά παράθυρα συνομιλίας που τον κράτησε, και ο Λευκός Οίκος, που συνδέονται με τις άλλες ομάδες εντολών. Το τελωνείο στο οποίο Webb κάθονταν είχαν το μόνο μετάδοση βίντεο στο Λευκό Οίκο που δείχνει σε πραγματικό χρόνο πλάνα του στόχου, ο οποίος πυροβολήθηκε από έναν άοπλο RQ 170 drone που πετούν πάνω από δεκαπέντε χιλιάδες πόδια πάνω από Abbottabad. Οι σχεδιαστές JSOC, αποφασισμένος να κρατήσει τη λειτουργία όσο το δυνατόν πιό μυστικό, αποφάσισε κατά τη χρήση πρόσθετων μαχητές ή βομβιστές. "Είναι απλά δεν αξίζει τον κόπο», ο αξιωματικός ειδικών ενεργειών μου είπε. Οι σφραγίδες από μόνοι τους. Ομπάμα επέστρεψε στο Λευκό Οίκο σε δύο, μετά το παιχνίδι εννέα τρύπες του γκολφ σε Αεροπορική Βάση Andrews. Τα μαύρα γεράκια αναχώρησε από το Τζαλαλαμπάντ τριάντα λεπτά αργότερα. Λίγο πριν από τέσσερις, Πανέτα ανακοίνωσε στην ομάδα της κατάστασης δωμάτιο που τα ελικόπτερα πλησίαζαν Abbottabad. 

Ομπάμα σηκώθηκε. "Πρέπει να προσέξετε αυτό», είπε, αναβάθμιση σε όλη την αίθουσα μέσα στο μικρό γραφείο και λαμβάνοντας ένα κάθισμα δίπλα στο Webb. Αντιπρόεδρος Τζόζεφ Μπάιντεν, Γραμματέας Gates, και την υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον τον ακολούθησε, όπως και οποιοσδήποτε άλλος που θα μπορούσε να χωρέσει στο γραφείο. Στην οθόνη μετρίου μεγέθους LCD του γραφείου, helo ένα κοκκώδη και το μαύρο-άσπρο-και-εμφανίστηκε πάνω από την ένωση, στη συνέχεια, έτρεξε αμέσως σε μπελάδες. Όταν το ελικόπτερο άρχισε να πάρει μακριά από τον πιλότο, ο ίδιος σύρεται προς τα πίσω για την κυκλική, η οποία ελέγχει το βήμα των πτερυγίων του ρότορα, μόνο για να βρείτε την αδιάφορη αεροσκαφών. Τα ψηλά τείχη της ένωσης και οι υψηλές θερμοκρασίες προκάλεσαν το Black Hawk για να κατέβει μέσα στο ίδιο πλύσης-ένα ρότορα επικίνδυνη αεροδυναμική του κατάσταση γνωστή ως «διευθέτηση με την εξουσία." Στη Βόρεια Καρολίνα, αυτό το πιθανό πρόβλημα δεν είχε γίνει εμφανής, επειδή η αλυσίδα -LINK περίφραξη που χρησιμοποιούνται στις πρόβες είχε επιτρέψει στον αέρα να ρέει ελεύθερα. Ο πρώην πιλότος ελικοπτέρου με μεγάλη εμπειρία ειδικών λειτουργιών, δήλωσε την κατάσταση του πιλότου, "Είναι αρκετά τρομακτικό -έχω ήταν σε αυτό τον εαυτό μου. 

Ο μόνος τρόπος για να βγούμε από αυτό είναι να ωθήσει την κυκλική προς τα εμπρός και να πετάξει έξω από αυτό το κατακόρυφο σιλό είστε ρίψη μέσα. Η λύση αυτή απαιτεί υψόμετρο. Εάν είστε διακανονισμό με τη δύναμη σε δύο χιλιάδες πόδια, έχετε αρκετό χρόνο για να ανακάμψει. Εάν είστε διακανονισμό με την εξουσία σε πενήντα πόδια, θα πάμε για να χτυπήσει το έδαφος. " Ο πιλότος διαλυθεί το σχέδιο ταχείας σχοινί και επικεντρώθηκε για να πάρει το αεροσκάφος προς τα κάτω. Έχει ως στόχο για μάντρα ζώων στο δυτικό τμήμα της ένωσης. Οι ίδιοι οι SEALs επί του σκάφους, ενισχυμένος όπως το ουραίο στροφείο στριφογύρισε, ξύνοντας το τείχος ασφαλείας. Ο πιλότος που έχει εμπλακεί από τη μύτη προς τα εμπρός για να το οδηγήσεις στο χώμα και να αποτρέψει το αεροσκάφος του από τροχαίο πάνω πλευρά του. Αγελάδες, κοτόπουλα, κουνέλια και scurried. Με το Black Hawk έριξε σε μια γωνία σαράντα πέντε μοιρών καβάλα στον τοίχο, το πλήρωμα έστειλε μια κλήση κινδύνου στις ρελαντί Σινούκ. James και οι σφραγίδες σε helo δύο παρακολουθούσε όλα αυτά ενώ πλανάται πάνω βορειοανατολική γωνία της ένωσης. Ο δεύτερος πιλότος, διερωτάται αν οι συνεργάτες του έπαιρναν φωτιά ή αντιμετωπίζουν μηχανικά προβλήματα, έσκαψε το σχέδιό του να αιωρείται πάνω από την οροφή. Αντ 'αυτού, προσγειώθηκε σε ένα καταπράσινο χώρο απέναντι από το σπίτι. Κανένας Αμερικανός ήταν ακόμα μέσα στο οικιστικό τμήμα της ένωσης. Mark και η ομάδα του ήταν μέσα σε ένα ελικόπτερο που καταρρίπτεται, σε μια γωνία, ενώ ο James και η ομάδα του ήταν στο αντίθετο άκρο. Οι ομάδες είχαν μόλις και μετά βίας ήταν στο στόχο για ένα λεπτό, και η αποστολή είχε ήδη προσανατολίζονταν εκτός πορείας. "Αιωνιότητα ορίζεται ως ο χρόνος είναι ταξύ όταν βλέπεις κάτι πάει στραβά και ότι η έκθεση την πρώτη φωνή," είπε ο αξιωματικός ειδικών λειτουργιών. Οι αξιωματούχοι στην Ουάσιγκτον είδαν την εναέρια πλάνα και περίμενε με αγωνία να ακούσουν μια στρατιωτική επικοινωνίας. 

Ο ανώτερος σύμβουλος του Προέδρου σε σχέση με την εμπειρία βλέποντας "την κορύφωση μιας ταινίας." Μετά από λίγα λεπτά, οι δώδεκα SEALs μέσα helo μία ανακτηθεί έδρανα τους και ήρεμα αναμεταδίδεται από το ραδιόφωνο ότι είχαν προχωρήσει με την επιδρομή. Είχαν διεξαχθεί τόσες πολλές επιχειρήσεις τα τελευταία εννέα χρόνια, ότι μερικά πράγματα αυτά που αλιεύονται από τη φρουρά. Στους μήνες μετά την επιδρομή, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν συχνά πρότεινε ότι η λειτουργία Abbottabad ήταν τόσο δύσκολο όπως Επιχείρηση Eagle Claw και το περιστατικό "Black Hawk Down", αλλά ο ανώτερος αξιωματούχος του Υπουργείου Άμυνας μου είπε ότι "αυτό δεν ήταν μία από τις τρεις αποστολές. Αυτό ήταν ένα από τα σχεδόν δύο χιλιάδες αποστολές που έχουν πραγματοποιηθεί κατά τα τελευταία δύο χρόνια, κάθε νύχτα. »Ο ίδιος παρομοίασε τη ρουτίνα της βραδιάς επιδρομές σε" κούρεμα του γκαζόν. "Τη νύχτα της 1ης Μαΐου και μόνο, ειδικά επιχειρήσεις των δυνάμεων βασίζεται στο Αφγανιστάν διεξάγονται δώδεκα άλλες αποστολές? σύμφωνα με την επίσημη, οι πράξεις αυτές δεν σταματούν ή σκοτώνονται μεταξύ δεκαπέντε και είκοσι στόχους. "Οι περισσότερες από τις αποστολές της απογείωσης και πηγαίνετε αριστερά», είπε. "Αυτός απογειώθηκε και πήγε δεξιά." Λεπτά μετά το χτύπημα του εδάφους, ο Mark και τα άλλα μέλη της ομάδας άρχισαν να βγαίνουν οι πλαϊνές πόρτες του helo ένα. 

Οι εννέα άλλες σφραγίδες, συμπεριλαμβανομένου του Mark, σχηματίζονται τρεις μονάδες-man για την εκκαθάριση στην εσωτερική αυλή. Οι Αμερικανοί υποψία ότι πολλές περισσότεροι άνδρες ήταν στο σπίτι: τριάντα τρία-year-old αδελφός του Κουβέιτ, το Abrar? γιους του Μπιν Λάντεν Χάμζα και Khalid? και ο ίδιος ο Μπιν Λάντεν. Μία μονάδα SEAL είχε όχι νωρίτερα πάτησε στην πλακόστρωτη αυλή στην μπροστινή είσοδο του σπιτιού όταν Abrar-ένας κοντόχοντρος, mustachioed άνθρωπος σε ένα κρεμ shalwar kameez-εμφανίστηκε με ένα AK-47. Πυροβολήθηκε στο στήθος και σκοτώθηκε, όπως και η σύζυγός του, Bushra, ο οποίος στεκόταν, άοπλοι, δίπλα του. Έξω από τα τείχη της ένωσης, Ahmed, ο μεταφραστής, περιπολίες στο χωματόδρομο μπροστά από το σπίτι του Μπιν Λάντεν, σαν να ήταν μια πολιτική περιβολή Πακιστανός αστυνομικός. Κοίταξε το μέρος, φορώντας ένα kameez shalwar στην κορυφή ενός μπουφάν γιλέκων. Αυτός, ο σκύλος του Καΐρου, και τέσσερις SEALs ήταν υπεύθυνοι για το κλείσιμο από την περίμετρο του σπιτιού, ενώ ο James και έξι άλλα SEALs, η ενδεχόμενη που υποτίθεται ότι έχουν πέσει πάνω στο roof-μετακινηθεί στο εσωτερικό. Για την ομάδα περιπολούν την περίμετρο, τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά πέρασαν χωρίς επεισόδια. Γείτονες αναμφίβολα ακούσει τις χαμηλές πτήσεις των ελικοπτέρων, ο ήχος ενός συντριβή, και οι σποραδικές εκρήξεις και πυροβολισμούς που ακολούθησαν, αλλά κανείς δεν ήρθε έξω. Ένα τοπικό σημείωσε την αναταραχή σε μια Twitter post: «Ελικόπτερο αιωρείται πάνω από Abbottabad σε μία (είναι ένα σπάνιο γεγονός)." Τελικά, μερικοί περίεργοι Πακιστανούς πλησίασε για να ρωτήσετε σχετικά με την αναταραχή στην άλλη πλευρά του τοίχου.

 "Επιστρέψτε στα σπίτια σας", δήλωσε ο Ahmed, στην Πάστο, όπως το Κάιρο στάθηκε ρολόι. "Υπάρχει μια λειτουργία ασφαλείας σε εξέλιξη." Οι ντόπιοι πήγαν στο σπίτι, κανένα από αυτά δεν υποψιάζεται ότι είχε μιλήσει με έναν Αμερικανό. Όταν οι δημοσιογράφοι κατέβηκε στο Bilal πόλη τις επόμενες ημέρες, ένας κάτοικος είπε σε έναν δημοσιογράφο, «Είδα τους στρατιώτες που προκύπτουν από τα ελικόπτερα και προώθηση προς το σπίτι. Κάποιοι από αυτούς μας έδωσε εντολή στην αγνή Πάστο για να απενεργοποιήσετε τα φώτα και να μείνουν μέσα. " Εν τω μεταξύ, ο James, ο διοικητής της μοίρας, είχε παραβιάσει έναν τοίχο, διέσχισε ένα τμήμα της αυλής καλύπτονται με πέργκολες, παραβίασε ένα δεύτερο τείχος, και ενώθηκε με τις σφραγίδες από helo μία, οι οποίοι εισέρχονται στο ισόγειο του σπιτιού. Τι συνέβη στη συνέχεια, δεν είναι ακριβώς σαφές. "Μπορώ να σας πω ότι υπήρχε ένα χρονικό διάστημα περίπου 20-25 λεπτά, όπου πραγματικά δεν ήξερε τι ακριβώς συνέβαινε," Πανέτα, δήλωσε αργότερα, στο "PBS NewsHour." Μέχρι αυτή τη στιγμή, η λειτουργία είχε παρακολουθούνται από δεκάδες άμυνα, την ευφυΐα, και αξιωματούχοι της κυβέρνησης βλέποντας τη ροή βίντεο κηφήνας του. Οι SEALs δεν φορούσαν κράνος δοντιών, σε αντίθεση με μια ευρέως αναφέρθηκε έκθεση του CBS. Κανένας από αυτούς δεν είχαν καμία προηγούμενη γνώση της κάτοψης του σπιτιού, και περαιτέρω σπρώχνονται από την συνειδητοποίηση ότι ήταν πιθανώς λεπτά μακριά από τον τερματισμό της πιο δαπανηρή ανθρωποκυνηγητό στην αμερικανική ιστορία? ως αποτέλεσμα, μερικές από τις αναμνήσεις, για τους οποίες βασίζεται, μπορεί αυτός ο λογαριασμός είναι ανακριβής και, ως εκ τούτου, υπόκειται σε αμφισβήτηση. Καθώς τα παιδιά Abrar έτρεξε για την κάλυψη, οι σφραγίδες άρχισε ανοίγοντας το πρώτο όροφο του κυρίως σπίτι, δωμάτιο με δωμάτιο. Αν και οι Αμερικανοί πίστευαν ότι το σπίτι θα μπορούσε να είναι παγιδευμένες, η παρουσία των παιδιών στην ένωση πρότεινε διαφορετικά. "Θα μπορούσε να είναι μόνο υπερ-εγρήγορση για τόσο πολύ καιρό», είπε ο αξιωματικός ειδικών λειτουργιών. 

"Μήπως ο Μπιν Λάντεν να πάει για ύπνο κάθε βράδυ σκέψης, το επόμενο βράδυ από όπου και αν προέρχονται; Φυσικά και όχι. Ίσως για το πρώτο έτος ή δύο. Αλλά όχι τώρα. "Παρ 'όλα αυτά, προφυλάξεις ασφαλείας ήταν στη θέση του. Μια κλειδωμένη metal gate μπλοκάρει τη βάση της σκάλας που οδηγεί στο δεύτερο όροφο, κάνοντας το κάτω δωμάτιο αισθάνεται σαν ένα κλουβί. Μετά από ανατινάξεις μέσα από την πύλη με C-4 κατηγορίες, τρεις SEALs βάδισε μέχρι τις σκάλες. Στα μισά πάνω, είδαν είκοσι τρία-year-old γιος του Μπιν Λάντεν, Khalid, craning λαιμό του γύρω από τη γωνία. Στη συνέχεια εμφανίστηκε στην κορυφή της σκάλας με ένα ΑΚ-47. Khalid, ο οποίος φορούσε ένα λευκό T-shirt με λαιμόκοψη τεντώνεται και είχε κοντά μαλλιά και ένα κούρεμα γενειάδα, που τροφοδοτούνται προς τα κάτω στους Αμερικανούς. 

(Η επίσημη αντιτρομοκρατίας ισχυρίζεται ότι Khalid ήταν άοπλος, αν και εξακολουθεί να αποτελεί απειλή αξίζει να παίρνουμε στα σοβαρά. "Έχετε ένα ενήλικο αρσενικό, αργά το βράδυ, στο σκοτάδι, να κατεβαίνει τις σκάλες σε σας σε ένα σπίτι-σας υπόθεση Αλ Κάιντα είναι ότι μπορείτε είσαι αντιμετωπίζουν ένα εχθρικό. ") τουλάχιστον δύο από τις σφραγίδες πυροβόλησε πίσω και σκότωσε Khalid. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ότι οι σφραγίδες πραγματοποιηθεί, έως και πέντε ενήλικες άνδρες ζούσαν στο εσωτερικό της ένωσης. Τρεις από αυτούς ήταν τώρα νεκροί? ο τέταρτος, ο γιος του Μπιν Λάντεν Χαμζά, δεν ήταν στις εγκαταστάσεις. Το τελικό πρόσωπο ήταν ο Μπιν Λάντεν. Πριν από την αποστολή ξεκίνησε, οι σφραγίδες είχαν δημιουργήσει μια λίστα με λέξεις κώδικα που είχε ένα θέμα Native American. Κάθε κωδική λέξη αντιπροσώπευε ένα διαφορετικό στάδιο της αποστολής: αφήνοντας Τζαλαλαμπάντ, εισάγοντας το Πακιστάν, πλησιάζει την ένωση, και ούτω καθεξής. "Geronimo" ήταν να δηλώσει ότι ο Μπιν Λάντεν είχε βρεθεί. Τρεις SEALs αδιάκοπης παρελθόν σώμα Χαλίντ και φύσηξε ανοίξει ένα άλλο μεταλλικό κλωβό, η οποία παρεμποδίζεται η σκάλα που οδηγεί στον τρίτο όροφο. Οριοθετώντας τις σκοτεινές σκάλες, να σαρωθεί το καταφέρθηκε Περισσότερες DNA ελήφθη με μάκτρα. Ένα από τα δείγματα μυελού των οστών πήγε στο Black Hawk. Ο άλλος πήγε στο Chinook, μαζί με το σώμα του Μπιν Λάντεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Γιάννης Σαρίδης. Επτά βασικά σημεία για την αντιμετώπιση και τον σχεδιασμό μας για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης! Vid

    Επτά βασικά σημεία για την αντιμετώπιση τα οποία πρέπει να τα λάβουμε υπόψη στο για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης. Αξίζ...