Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ Identilock: Ξεκλειδώνει τη σκανδάλη μόνο με το δαχτυλικό αποτύπωμαΣε έκθεση, CES που πραγματοποιήθηκε  στο Λας Βέγκας, παρουσιάστηκε το Identilock. Είναι μια έξυπνη κλειδαριά που τοποθετείται στο όπλο που έχεις ήδη στην κατοχή σου και κλειδώνει τη σκανδάλη.
Η κλειδαριά ξεκλειδώνει μόνο όταν αναγνωρίσει το δαχτυλικό αποτύπωμα του κατόχου και του επιτρέπει μόνο τότε να τραβήξει τη σκανδάλη και να πυροβολήσει. Αυτός είναι ένας τρόπος να αποφευχθεί σημαντικός αριθμός ατυχημάτων.

Το Identilock ενσωματώνει μπαταρία που έχει διάρκεια 6 μηνών, φορτίζει μέσω microUSB, είναι διαθέσιμο με τιμή στα 319 δολάρια και στοχεύει σε όσους έχουν όπλα στα σπίτια τους. Επομένως, απευθύνεται κυρίως στην αμερικάνικη αγορά.

ΤΟ Βίντεο Εδώ


ΠΗΓΗ
ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΙΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ--> Facebook: Στρατιωτικά Θέματα Ιστορία Τεχνολογία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Γιάννης Σαρίδης. Επτά βασικά σημεία για την αντιμετώπιση και τον σχεδιασμό μας για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης! Vid

    Επτά βασικά σημεία για την αντιμετώπιση τα οποία πρέπει να τα λάβουμε υπόψη στο για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης. Αξίζ...