Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Συνέχεια...


Το δελτίο παίχθηκε τις τελευταίες ώρες πριν την κλήρωση. Συγκεκριμένα παίχθηκε γύρω στις 7 το βράδυ της Πέμπτης, τρεις μόλις ώρες πριν την κλήρωση του τζόκερ.
Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του Πρακτορείου (στη Μέσα Γειτονιά στη Λεμεσό) κ. Φωτεινή Καβάζη το τυχερό κουπόνι ήταν αξίας μόλις 3 ευρώ.


Η ίδια δηλώνει πως υποψιάζεται ποιος τα κέρδισε, αλλά δεν μπορεί με βεβαιότητα να ξέρει. Μέχρι και σήμερα το πρωί ο υπερτυχερός του τζόκερ δεν είχε επικοινωνήσει με το πρακτορείο. 


Το πιθανότερο σενάριο είναι ο μεγάλος τυχερός να συμπλήρωσε στα έξι κουτάκια του δελτίου 5 συν 1 αριθμούς. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να συμπλήρωσε μόνο ένα κουτάκι με 5 αριθμούς και έξι αριθμούς τζόκερ.


 <<Τρίβει τα χέρια του» το Υπουργείο Οικονομικών>>
Εκτός από τον μεγάλο νικητή που θα γίνει πλουσιότερος κατά 13 εκατομμύρια ευρώ περίπου, ιδιαίτερα ευχαριστημένο θα πρέπει να νιώθει και το Υπουργείο Οικονομικών, αφού από το πουθενά θα λάβει 3,2 εκατομμύρια ευρώ λόγω της εύρεσης επιτυχίας δελτίου του τζόκερ στην Κύπρο.
Συγκεκριμένα το Υπουργείο Οικονομικών φορολογεί τα κέρδη του ΟΠΑΠ άνω των 5 χιλιάδων ευρώ κατά 20%, συνεπώς από τα 16.428.349,89 ευρώ που κερδίζει το τυχερό δελτίο, το Υπουργείο Οικονομικών θα λάβει το 20% δηλαδή 3 εκατομμύρια 296 χιλιάδες ευρω


Πηγη: ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τρομοκρατική προπαγάνδα του Dark Web

Της Ναταλίας Γρίβα, Διεθνολόγου Η τρομοκρατία αρχίζει σιγά σιγά να μεταλλάσσεται, από τις καλά σχεδιασμένες επι...