Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Νέο Αντι-αεροπορικό Οπλο για τις ένοπλες δυναμης της Πολωνίας   Η     Πολωνία αγοράζει νέα MANPADS Piorun


ΟΙ  Ένοπλες Πολωνικές δυνάμεων Θα  αποκτήσουν 1300 συστήματα Piorun / Grom-Μ μέχρι το 2022 Πρόσθετες συστημάτων που θα αγοραστεί  για αναγνώριση και αποδοχή δοκιμών Οπλισμός Επιθεώρηση της Πολωνίας έχει απογράφθη  εξαετές συμβόλαιο PLN932.2 εκατομμύρια (USD232.7 εκατομμύρια) με  Mesko (μέρος PGZ, της Ομάδας Εξοπλισμού Πολωνιας) για να αποκτήσουν το νέο PPZR «Piorun» 
 (ένδειξη κατασκευαστές: «Grom Modernizowany'- Grom -M-) το νέο -φορητό σύστημα αεράμυνας (MANPADS). Η σύμβαση, η οποία τρέχει 2017-2022, προβλέπει 1.300 νέες PPZR Piorun MANPADS εκτοξευτές και βλήματα, και 420 μονάδες ελέγχου πυρκαγιάς (FCUs), αξιοθέατα ημέρα GR-D, και CTP-1 θερμικού αξιοθέατα. Μια πρώτη παρτίδα των 150 Piorun MANPADS και 40 FCUs έχουν προγραμματιστεί να παραδοθεί στις πολωνικές ένοπλες δυνάμεις μέχρι το τέλος του 2017? 


αυτά θα πρέπει να ακολουθείται από ετήσιες προσαυξήσεις σε έναν τελικό ετήσιο ρυθμό παραγωγής των 250 πυραύλους και 80 FCUs 2019-2022. Η σύμβαση προβλέπει, επίσης, για την παραγωγή επιπλέον 100 Piorun πυραύλους για τις δοκιμές πιστοποίησης και αποδοχής για κάθε παρτίδα πυραύλων. Οι αριθμοί πυραύλων είναι μια σημαντική απόκλιση από αυτό (486 πυραύλους και 152 αρχίζουν οι μηχανισμοί) που προβλεπόταν αρχικά στο Δεκεμβρίου 2012 »των πολωνικών ενόπλων δυνάμεων τεχνολογικού σχεδίου Εκσυγχρονισμός 2013-2022. Ο κύριος λόγος είναι να εξασφαλιστεί η γραμμή παραγωγής είναι δικαιολογημένη από οικονομική άποψη, και να ανταποκριθούν στις πρόσθετες απαιτήσεις για τη νεοσυσταθείσα, 53.000-ισχυρή εδαφική αμυντική δύναμη (Wojska Obrony Terytorialne - WOT) Το πρόγραμμα Grom-Μ ξεκίνησε το 2006.

Τον Οκτώβριο του 2010 Υπουργείο Άμυνας της Πολωνίας υπέγραψε μια επίσημη σύμβαση έρευνας και ανάπτυξης αξίζει PLN100 εκατομμυρίων με Mesko κοινοπραξία της οποίας ηγείται (περιλαμβάνει CRW TELESYSTEM-Mesko, WSK PZL-Warszawa II, Bumar Group (τώρα PGZ ) και Στρατιωτικών University of Technology) για τον εκσυγχρονισμό του συστήματος Grom, στο πλαίσιο ενός προγράμματος που ορίζεται «Piorun». Piorun είναι ένα εκσυγχρονισμένο παραλλαγή του προγενέστερου Grom MANPADS, η οποία έχει τεθεί σε μαζική παραγωγή από το 2000. εξωτερικές διαστάσεις του είναι το ίδιο με τον προκάτοχό του: 159,6 εκατοστά μήκος, 72 mm σε διάμετρο.

 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αυτό είναι το νέο «υπερόπλο» του Ερντογάν – Το φονικό «σαλάχι» μπορεί να κατασκοπεύσει αλλά και να ανατινάξει τα πλοία του εχθρού – ΒΙΝΤΕΟ

Η αμυντική εταιρεία Abayraklar Savunma ανακοίνωσε πρόσφατα την ανάπτυξη ενός υπβρύχιου drone που μπορεί να πυροδοτηθεί για να καταστ...