Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Νέα τουρκική πρόκληση- Τουρκικό πολεμικό πλοίο κάνει βολές στο ΦαρμακονήσιΣτο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων βρίσκεται εδώ και αρκετή ώρα η στρατιωτική ηγεσία παρακολουθώντας με προσοχή την νέα Τουρκική πρόκληση που βρίσκεται σε εξέλιξη.


Τουρκικό πολεμικό πλοίο έχει παραβιάσει τα χωρικά ύδατα στο Φαρμακονήσι και εκτελεί βολές.
 το τουρκικό σκάφος παρακολουθείται στενά από κανονιοφόρο του ΠΝ. Πρόκειται για ανησυχητική προσπάθεια κλιμάκωσης της Τουρκίας την οποία η Αθήνα παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή.
Σημειώνεται ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος βρίσκεται στο Μόναχο για τη Διάσκεψη Ασφαλείας που γίνεται εκεί. Στην ίδια διάσκεψη συμμετέχουν ο Τούρκος πρωθυπουργός και ο Τούρκος ΥΠΕΞ.

Πηγή: cnn greece

Σχολιάζη Ο Μητρόπουλος ΘεόδωροςΑυτό είναι μια πράξη Απελπισίας από μεριά της Τουρκίας ''Ερντογάν'' για του εξής λόγους τον Απρίλιο έχει Δημοψήφισμα για την αναθεώρηση του συντάγματος  χθες παραιτήθηκε τούρκος βουλευτής γιατί   μίλησε για επικείμενο ‘’Εμφύλιο πόλεμο της Τουρκίας’’ σε περίπτωση που δεν θα περάσει η αναθεώρηση του συντάγματος που θέλει ο  ερντογαν ας μην ξεχνάμε ότι εάν περάσει το σύνταγμα που θέλει θα  παραχωρηθεί η πλήρη  εξουσία  σε όλα τα θέματα στον ‘’Σουλτάνο’’ .   


ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΙΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ--> Facebook: Στρατιωτικά Θέματα Ιστορία Τεχνολογία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αυτό είναι το νέο «υπερόπλο» του Ερντογάν – Το φονικό «σαλάχι» μπορεί να κατασκοπεύσει αλλά και να ανατινάξει τα πλοία του εχθρού – ΒΙΝΤΕΟ

Η αμυντική εταιρεία Abayraklar Savunma ανακοίνωσε πρόσφατα την ανάπτυξη ενός υπβρύχιου drone που μπορεί να πυροδοτηθεί για να καταστ...