Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

Αποσύρει την berretta o Αμερικάνικος στρατός και στην θέση του έρχεται το νέο πιστόλι Sig Sauer μοντέλο P320Ενα νέο πολύ αξιόλογο ΠιστόληΟ στρατός των ΗΠΑ επιβεβαίωσε ότι το νέο  XM17 όπλο του είναι να είναι ένα 9 χιλιοστών Sig Sauer μοντέλο P320 και η σύμβαση επιτρέπει στην κυβέρνηση να αγοράσει Sig Sauer πρότεινε XM1152 Full Metal Jacket (FMJ) και XM1153 Ειδικού Σκοπού (SP) πυρομαχικών.


Η μακροχρόνια XM17 Modular Handgun System (MHS) της σύμβασης, που προορίζεται να αντικαταστήσει κληρονομιά 9 χιλιοστών M9 Beretta πιστόλια, απονεμήθηκε στις 19 Ιανουαρίου, με συνολική Αξία  (580.217 εκατομμύρια δολάρια ) ανώτατο όριο. Είναι κατανοητό ότι η Sig Sauer επικράτησε από τις προσφορές Beretta, FN Herstal και Glock, μετά την Smith & Wesson και ο συνεργάτης General Dynamics Ordnance Συστήματα Τακτικής (GDOTS) είχε προηγουμένως πέσει από το πρόγραμμα. Συνολικά υποβλήθηκαν εννέα προσφορών, σύμφωνα με ξεχωριστή ανακοίνωση του Πενταγώνου. Ο στρατός των ΗΠΑ αρνήθηκε να αποκαλύψει τις άλλες προσφορές. 

Η XM17 πρέπει να παρέχονται από Sig Sauer "είναι" Coyote Brown »στο χρώμα και έχει εναλλάξιμα χειρολαβές και είναι αμφιδέξια, επιτρέποντας στο χρήστη να προσαρμόσει την εργονομία για να ταιριάζουν καλύτερα στα χέρια τους και να βελτιστοποιήσουν τις επιδόσεις τους," ο στρατός ανέφερε σε 26, Ιανουαρίου ηλεκτρονική δήλωση. Το πρόγραμμα MHS, το οποίο αναμένεται να φθάσει η παραγωγή πλήρους ποσοστού το 2018, θα μπορούσε να οδηγήσει την αγορά μεταξύ 280.000 και 500.000 όπλα για το στρατό, ναυτικό, αεροπορία, πεζοναύτες, και τις ΗΠΑ Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων.


Ο στρατός έχει δηλώσει ότι θέλει περισσότερα από 280.000 πιστόλια, συμπεριλαμβανομένων των δυνητικά περίπου 7.000 συμπαγείς εκδόσεις του όπλου. Στη δήλωση, ο στρατός είπε ότι το δυναμικό σύμβαση τον (580 εκατομμυρίων δολαρίων) ήταν «αρκετή για να προμηθευτούν τις απαιτήσεις του στρατού, άλλες απαιτήσεις υπηρεσιών, και τις πιθανές απαιτήσεις Εξωτερικών Στρατιωτικών Πωλήσεων», και επιτρέπει για την προμήθεια των περίστροφα και βοηθητικών εξαρτημάτων για έως και 10 χρόνια και πυρομαχικά για έως 5 ετών. αξιωματούχοι του στρατού αναμένουν τα πρώτα περίστροφα να είναι, θα πρέπει να παρέχονται σε μονάδες κατά το τέταρτο τρίμηνο του  2017 για να συμμετάσχει στην αρχική επιχειρησιακή δοκιμή.

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΙΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ--> Facebook: Στρατιωτικά Θέματα Ιστορία Τεχνολογία 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Γιάννης Σαρίδης. Επτά βασικά σημεία για την αντιμετώπιση και τον σχεδιασμό μας για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης! Vid

    Επτά βασικά σημεία για την αντιμετώπιση τα οποία πρέπει να τα λάβουμε υπόψη στο για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης. Αξίζ...