Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ η Σερβία Δεν.......ΠΗΓΗ:  inserbia.info

ΕΚΤΑΚΤΟ η Σερβία  ΔΕΝ    μοιράζει ατομικά φύλλα προσκλήσεως για Επιστράτευση όπως διαδίδουν διάφορα Block  στο διαδίκτυο.

Το μόνο που ετοιμάζεται να κάνει είναι το παρακάτω..ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - Σερβία θα απαιτήσει την έκδοση του Ραμούς Χαραντινάι, πρώην διοικητή  των ανταρτών του Κοσσυφοπεδίου και ο πρωθυπουργός, από τη Γαλλία, Αλεξάνταρ Βούτσιτς δήλωσε την Πέμπτη ότι
Ο Χαραντινάι, τώρα ο ηγέτης της Συμμαχίας της αντιπολίτευσης για το Μέλλον του Κοσσυφοπεδίου (ΑΑΚ), συνελήφθη την Τετάρτη από την αστυνομία στο αεροδρόμιο Βασιλεία Μιλούζ  Φράιμπουργκ στην ανατολική Γαλλία, λόγω Σερβικού εντάλματος σύλληψης που ισχυρίζεται ότι έχει διαπράξει εγκλήματα πολέμου κατά τη διάρκεια του χρόνου του ως διοικητής των ανταρτών.

Φυσικά, θα απαιτήσουμε την έκδοση, "Βούτσιτς είπε, όπως αναφέρεται από το πρακτορείο ειδήσεων Tanjug. Ο πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι σε περίπτωση απελευθέρωσης του Χαραντινάι το Βελιγράδι θα πρέπει να υπενθυμίσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση σχετικά με το βασικό ρόλο του κράτους και της δικαιοσύνης που επισημαίνονται στην πολιτική για την ένταξη στο μπλοκ.

O Χαραντινάι υπηρέτησε ως διοικητής των ανταρτών στην Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσσυφοπεδίου  UCK  στη σύγκρουση του 1998-1999 στο Κοσσυφοπέδιο και τη Σερβία ισχυρίζεται επέβλεψε μια βίαιη εκστρατεία εναντίον Σέρβων. Ο ίδιος έχει αρνηθεί με συνέπεια τις κατηγορίες.
Η Σερβία δεν αναγνωρίζει το Κοσσυφοπέδιο ως ανεξάρτητο κράτος, το οποίο διακήρυξε μονομερώς το 2008? εξακολουθεί να θεωρεί το Κοσσυφοπέδιο μέρος της Σερβίας. Το Κοσσυφοπέδιο έχει αναγνωριστεί από 23 από τα 28 κράτη μέλη της ΕΕ. Η Σερβία υπέβαλε αίτηση προσχώρησης στην ΕΕ το 2009, αργότερα έγινε επίσημη υποψήφια.
Η βαλκανική χώρα έχει μέχρι στιγμής ανοίξει μόνο τέσσερα από τα 35 κεφάλαια που απαιτούνται για την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η τρομοκρατική προπαγάνδα του Dark Web

Της Ναταλίας Γρίβα, Διεθνολόγου Η τρομοκρατία αρχίζει σιγά σιγά να μεταλλάσσεται, από τις καλά σχεδιασμένες επι...